Moskito Guard Spray 75ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering via Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Moskito Guard is een insectenwerende spray voor lichaam en gezicht. Dankzij de unieke combinatie van Saltidine en een waterbestendig bestanddeel biedt het op zeer doeltreffende wijze bescherming tegen bloedzuigende insecten.

Moskito Guard beschermt tegen muggen, teken, vlooien, dazen, wespen en andere overdragers van ziektes zoals Chikungunya, Malaria, Gele Koorts, Dengue, Zika en Lyme.

Voor een effectieve en langdurige bescherming, in zowel gematigde als tropische gebieden.
Aanbevolen door WHO en Tropisch instituut. Minstens even efficiënt, veiliger en aangenamer dan producten op basis van Deet.

Gegevens
CNK3455656
FabrikantenPlus Pro Pharma
MerkenPlusProPharma
Breedte40 mm
Lengte40 mm
Diepte155 mm