Oxelio Zon Caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering via Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

OXELIO CAPSULES is een voedingssupplement dat een essentiële combinatie levert van natuurlijke carotenoïden, vitamines en mineralen. Zink, selenium en vitamine C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Oxidatieve stress ten gevolge van zonnestraling speelt een rol bij overgevoeligheidsreacties op de zon en bij huidveroudering.

Gebruik

Eén doos volstaat voor twee maanden gebruik.

1 capsule per dag 's ochtends tijdens het ontbijt. Het is wenselijk de kuur 3 weken voor blootstelling te starten en ze voort te zetten tot 2 weken na het einde van de blootstelling.

Samenstelling

Ingrediënten : Oliemaceraat van soja (Glycine max) - tomaat (Solanum lycopersicum), omhulsel: visgelatine, ascorbinezuur, Volle teugen: glycerol, verdikkingsmiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, zink-bisglycinaat, natuurlijke carotenoïden van oliepalm (Elaeis guineensis), seleniumgist, mengsel van tocoferolen, water, emulgator: sojalecithine, biergist, kleurstoffen: ijzeroxide, bevat derivaten van gerst.

Gegevens
CNK3878527
FabrikantenGSA Healthcare, Laboratoire Jaldes
MerkenJaldes
Breedte93 mm
Lengte128 mm
Diepte40 mm