Scholl Amorolfine Vao 50mg/ml 2,5ml

Geneesmiddel
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering via Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Voor de behandeling van lichte schimmelinfecties met aantasting van hoogstens 2 nagels. Dit product is niet voor gebruik onder de leeftijd van 18 jaar. Verdelgt schimmelnagels. Dringt in de nagel. Eenmaal per week gebruiken. De behandeling duurt gewoonlijk 6maanden voor vingernagels en 9 tot 12 maanden voor teennagels. Het wordt
aanbevolen de behandeling ongeveer om de drie maanden opnieuw te evalueren. Voor gebruik op de nagels.

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.1ml bevat 55,74 mg amorolfinehydrochloride (equivalent aan 50 mg amorolfine). Geneesmiddel niet op medisch voorschrift.

Gebruik

Hoe u het geneesmiddel moet gebruiken:

• vijl de aangetaste zone zo goedmogelijk af met demeegeleverde nagelvijltjes.

• reinig de zone met de meegeleverde doekjes

• brengmet de herbruikbare spatels de lak gelijkmatig aan op het hele oppervlak van de nagel en laat de lak drogen.

Samenstelling

De hulpstoffen zijn: Eudragit RL 100 (Ammonium-methacrylaatcopolymeer type A), triacetine, butylacetaat, ethylacetaat, ethanol (watervrij).

Gegevens
CNK3773728
FabrikantenPietercil Delby's, Reckitt Benckiser Healthcare
MerkenScholl
Bijsluiter