Beauty Science Lean Shake 50% Double Choco 700g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering via Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Heerlijke instant shake die 1 tot 2 hoofdmaaltijden vervangt in een energiebeperkt dieet ter ondersteuning van afslanken en gewichtsbehoud. Complete samenstelling voor meer energie, vitaliteit en een verzadigd gevoel.Vegetarian certified BE-V2018.050

Beauty Science Lean Shake 50% is gecreëerd in overeenstemming met EU-verordening 2016/1413 om de volgende gezondheidsclaim te kunnen vermelden: maaltijdvervanger voor gewichtscontrole

GEWICHTSVERLIES: Eén van de voornaamste dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet vervangen door een maaltijdvervanger draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies. Twee van de voornaamste dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet vervangen door een maaltijdvervanger draagt bij tot gewichtsverlies.

EETLUSTONDERDRUKKER: een eenvoudige manier om calorieën te beperken, maar nog steeds de essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. Een manier om honger te blokkeren en hunkeringen te beperken. Lean Shake 50% bevat een grote verscheidenheid aan natuurlijke stimulerende middelen en adaptogenen om geestelijke vermoeidheid te beperken en de lichamelijke gevolgen van stress voor het lichaam te beheren.

Een van de voornaamste voordelen van maaltijdvervangende shakes is dat ze verrijkt zijn met een grote verscheidenheid aan vitaminen en mineralen,dus ze kunnen uitstekend een maaltijd vervangen, terwijl ze toch voldoen aan je dagelijkse behoeften. Een ander voordeel is dat maaltijdvervangende shakes normaal gesproken minder calorieën bevatten dan volledige maaltijden,dus als je gewicht wilt verliezen, kan het vervangen van één maaltijd per dag door een shake je helpen je dagelijkse calorieën te verminderen en een groot genoeg calorieëntekort op te bouwen om geleidelijk aan constant gewichtsverlieste produceren.

De combinatievan plantaardige ingrediënten, de vegetarisch gecertificeerde wei en de heerlijke smaken geven de shake het idee van een romige milkshake. Al deze goede ingrediënten zijn gecombineerd voor gewichtsverlies en zullen voldoen aan je behoefte aan zoetigheid en je lichaam voeden.Het maakt de gezonde keusom een calorierijke maaltijd te vervangen door een Beauty Science Lean Shake 50% een heel stuk makkelijker.

Gewicht verliezen met de Lean meal replacement shake

Deze shake heeft als voornaamste doel het stimuleren van vetverbranding op de juiste plaatsen. Naast gewichtsverlies kan deze shake je helpen om je ideale gewicht te behouden.Het zal garanderen dat er gewichtsverlies zal zijn in kilo's. Deze shake biedt een eenvoudige manier om de calorieën te beperken,maar toch de essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. De shake is hongerremmend en vermindert hunkeringen.

Slank en strak worden en blijven

Als je af wilt vallen, is het belangrijk dat je lichaam de juiste voeding krijgt, zonder dat je de kilo's terugkrijgt die je al kwijt bent. De Lean shake is de ideale maaltijdvervanger: het is gemakkelijk, lekker en je hoeft niet af te zien van je favoriete eten.

De combinatie van de Lean Shake en het halve-portie- en driekwart-portie-principe zorgt voor evenwicht tussen honger en bevrediging. Als gevolg daarvan schakelt het autonoom zenuwstelsel geleidelijk aan automatisch over op nieuwe, gezondere eetgewoontes. (zie http://bsfood.eu/beauty-science-diet).

AYURVEDA-ONDERSTEUNING: Om het lichaam gezond te houden en het hoofd te bieden aan de luchtvervuiling en de dagelijkse stress in een snel veranderende wereld, bevat elke formule een evenwichtig mengsel van fytochemicaliën: gotu kola, standaard 8% triterpenen, ashwagandha (7% withanoliden), kurkuma (95% kurkuminoïden) en Piper nigrum (95% piperine).

VITAMINEN EN MINERALEN: Elke portie bevat een gezonde dosis aan diverse vitaminen en mineralen.

Gegevens
CNK3746542
FabrikantenCosmofarma
MerkenBeauty Science
Breedte110 mm
Lengte160 mm
Diepte110 mm