Tegaderm + Pad 3m Transp Steril 9cmx10cm 5 3586p

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering via Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een bewezen 3M technologie ligt aan de basis van het ontwerp van deze pleister. Het bestaat uit een transparante film met een absorberend verbandkussentje waardoor een ideale omgeving gecreëerd wordt voor de wondheling. Het 3M™ Tegaderm™ + Pad Verband heeft een uniek aanbrengframe zodat het snel en makkelijk aangebracht kan worden. Het centrale verbandkussentje absorbeert exsudaat en kleeft niet in de wond zodat de patiënt minder hinder ondervindt bij het vervangen van de pleister.

Indicatie
  • Primair verband chirurgische incisies
  • Traumatische wonden schaaf-en brandwonden
  • Chronische wonden Initieel catheterverband
  • Secundair verband bij hydrogels en alginaten
  • Fixatie en bescherming van medische hulpmiddelen
Gegevens
CNK1361203
FabrikantenKCI Medical Belgium
Merken3M, Tegaderm
Breedte144 mm
Lengte214 mm
Diepte25 mm