Calophyllus Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering via Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De ietwat dikke textuur, de groenige kleur en de sterke currygeur doen ons niet terugdeinzen. Het is de olie bij uitstek voor de bloedsomloop en het helen van wonden! Op Madagaskar of de andere eilanden waar ze geproduceerd wordt, wordt ze met één woord beschreven: Her-stel-len!

Callophyllumolie komt als geroepen bij zware benen, spataders of lymfdrainage. Ze staat ervoor bekend dat ze tegelijkertijd de bloedsomloop verbetert en opnieuw op gang brengt. In een cosmetische bereiding is ze ook een geduchte vijand van striemen als ze met een massage op het lichaam wordt aangebracht. Die striemen zetten zich maar beter schrap...

OPMERKING: Deze olie wordt hard bij temperaturen onder de 14°, maar dit doet geen afbraak aan de kwaliteit.

Gebruik

Tips & advies: Wallen en donkere kringen: Wrijf elke ochtend na het wassen van het gelaat 2 druppels van 5 ml Calophyllum PO tussen de wijsvingers. Masseer met de wijsvingers de wallen of kringen. De olie moet worden opgenomen, maar wel zonder druk uit te oefenen. Daarna even betten zodat het mengsel goed wordt opgenomen. Na enkele dagen zijn de effecten vooral zichtbaar bij kraaienpootjes, blauwachtige wallen en kringen, eerder dan bij donkere wallen.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met essentiële oliën (bv. strobloem, cipres en wintergreen). Vooral aangewezen bij tal van spier-, pees- en gewrichtsproblemen (sport, vermoeidheid, val, zware benen…).

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

Gegevens
CNK2470672
FabrikantenPranarom International, SA Inula (Pranarom, Herbalgem)
MerkenPranarom
Breedte45 mm
Lengte110 mm
Diepte45 mm