Nutilis Clear Pdr 175g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering via Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nutilis Clear is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bijdysfagie. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Nutilis Clear is een instant verdikkingsmiddel dat praktisch is in gebruik. Het zorgt ervoor dat uw drank snel de juiste dikte heeft. Bovendien blijft de smaak, geur en helderheid van de drank maximaal behouden. U kunt Nutilis Clear gebruiken in koude en warme dranken, met en zonder koolzuur.

Nutilis Clear is glutenvrij en laag in lactose.

Gebruik

Een afgestreken maatschepje levert 4 g poeder. Strooi de voorgeschreven hoeveelheid poeder in een glas. Voeg langzaam de drank toe onder voortdurend roeren. Roer totdat het poeder volledig is opgelost. Om gepureerde voeding te verdikken, Nutilis Clear toevoegen totdat de gewenste consistentie is bereikt. Bereid de voeding per portie en gebruik het binnen 2 uur. Geopende verpakking binnen 2 maanden gebruiken.

Samenstelling

Dextrine-maltose, xanthaangom, guargom.

Indicatie

Nutilis Clear is een dieetvoeding voor medisch gebruik bij de dieetbehandeling van dysfagie.

Contra indicatie
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  • Niet geschikt voor patiënten met galactosemie
Gegevens
CNK2805083
FabrikantenNutricia
MerkenNutilis, Nutricia
Breedte104 mm
Lengte102 mm
Diepte83 mm