Purasana Puragem Sleep 50ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering via Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Puragem Sleep bevat maceraten uit zilverlinde, meidoorn en appel.

Zilverlinde en meidoorn helpen spanningen verminderen. Ook helpt het ontspannen voor het slapen gaan waardoor je de slaap sneller kan vatten. Het verbetert de nachtrust en behoud een natuurlijke slaap.

De gezondheidsclaims die wij over dit product doen zijn als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities).

Gebruik
5-15 druppels per dag, 15 minuten voor de maaltijden.
Je kunt het beste de druppels opvangen met een theelepel en deze vervolgens innemen. Ook is het mogelijk om de druppeltjes te mengen met wat water of een drank naar keuze om deze vervolgens op te drinken.
Samenstelling

Water 32% alcohol* emulgator: plantaardige glycerine* 3,6% zilverlinde* (Tilia tomentosa Moench) 3,6% meidoorn* (Crataegus laevigata (Poiret) DC) 3,0% appelboom* (Malus domestica Borkh.).


*Afkomstig uit biologische teelt.

Indicatie

Helpt spanningen te verminderen - Helpt te ontspannen voor het slapen gaan - Verbetert de nachtrust.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij allergie voor salicylaten.

Gegevens
CNK3397510
FabrikantenPurasana
MerkenPurasana