Ergy D Fl 15ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering via Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ERGY D is een olieachtige oplossing rijk aan vitamine D3 uit lanoline, een natuurlijk bestanddeel van wol.

Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en tot het behoud van een goed beendergestel en goede spierfunctie. Vitamine D is noodzakelijk voor een normale botgroei en -ontwikkeling bij kinderen.

ERGY D bevat vitamine D3 uit lanoline, een natuurlijk bestanddeel van wol. Zodra de lanoline uit wol onttrokken is, wordt hij aan uv B-stralen blootgesteld om vitamine D3 te produceren, net zoals onze huid doet met behulp van cholesterol.

ERGY D wordt geformuleerd met vierge koolzaadolie van biologische oorsprong. Deze olie wordt tegen oxidatie beschermd door toevoeging van vitamine E.

ERGY D bestaat in twee concentraties, ERGY D met 200 IE en ERGY D Plus met 800 IE*, om de toediening van supplementen aan ieders behoefte te kunnen aanpassen.

Gebruik

Baby's: 1 tot 2 druppels.
18 maanden tot 10 jaar: 3 tot 4 druppels.
>10 jaar en volwassenen: 3 tot 5 druppels.

Buiten het bereik van kinderen bewaren, op een droge plaats, bij een temperatuur onder de 25 °C.

Samenstelling

Vierge koolzaadolie (Brassica napus L.) [origine UE], vitamine D3 (cholecalciferol), antioxidant: tocoferolrijk extract.

Gegevens
CNK3044849
FabrikantenLaboratoire Nutergia
MerkenNutergia
Breedte32 mm
Lengte30 mm
Diepte73 mm